Mag ik me aan u voorstellen?

Wellicht heeft u het al gehoord of gelezen: Van Herpt Delicatessen & Reform heeft een nieuw gezicht, Jeroen Faazen. Grote kans dat u me vandaag in de winkel treft, maar via dit bericht stel ik me alvast aan u voor.

foto-jeroen-faazen

‘Al jaren droomde ik van een eigen speciaalzaak en met de overname van Van Herpt Delicatessen & Reform is die droom uitgekomen. Toeval bracht me op het pad van Laurens van Herpt jr., die de zaak drie jaar geleden overnam van zijn ouders Laurens en José. Ik ben erg trots dat ik dit mooie bedrijf samen met het team mag gaan voortzetten. Dat doe ik dan ook onder dezelfde naam:
Van Herpt en volgens het vertrouwde concept: een goed advies en een breed en verrassend assortiment met verse, lekkere en gezonde producten’

Dit ben ik
• 44 jaar, getrouwd met Marije en trotse vader van Hugo (2009) en Carlijn (2013).
• We wonen in Bemmel. Een prachtig dorp vlakbij Nijmegen, dat we echter zullen gaan verlaten voor een fijne woonstek in de Langstraat om dichter bij de winkel te wonen.
• Mijn conditie houd ik op peil in de sportschool, maar mijn hart gaat eigenlijk uit naar de hockeysport.
• Ik kreeg het ‘winkeliersbloed’ van huis uit mee; mijn ouders hebben decennialang enkele winkels gerund.
• Ik werk al meer dan 25 jaar in de foodretail en het zal u daarom niet verbazen dat ik dol ben op koken en lekker eten!