Van Herpt heeft een nieuw gezicht

Van Herpt Delicatessen & Reform in Drunen heeft een nieuw gezicht. Nieuwe eigenaar Jeroen Faazen zet de speciaalzaak onder dezelfde naam en hetzelfde concept voort. Om zijn komst te vieren, zijn er de hele maand november feestelijke aanbiedingen.

foto-jeroen-faazen-en-laurens-van-herpt

Kersvers eigenaar Jeroen Faazen (44) steekt zijn trots niet onder stoelen of banken. Al jaren droomde hij van een eigen speciaalzaak en met de overname van Van Herpt Delicatessen & Reform is die droom uitgekomen. Toeval bracht hem op het pad van Laurens van Herpt jr., die de zaak drie jaar geleden overnam van zijn ouders. Dat de naam ‘Van Herpt’ op de gevel blijft prijken, stemt Laurens van Herpt jr. tevreden. Enkele maanden geleden hakte hij de knoop door; hij besloot een andere weg in te slaan. “Een moeilijke beslissing, want ik heb drie jaar met veel plezier het levenswerk van mijn ouders en grootouders voortgezet. In Jeroen hebben we de perfecte opvolger gevonden; de winkel en ook het team zijn bij hem in zeer goede handen en we hebben er alle vertrouwen in dat hij ons bedrijf op een goede manier voortzet. Hij is een liefhebber van lekker en gezond eten in hart en nieren en kreeg bovendien het vak van detaillist van huis uit mee. De komende periode nemen we samen de tijd voor een goede bedrijfsoverdracht.” Jeroen Faazen: “Mijn ouders hebben decennialang enkele winkels gehad en zelf ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in de foodretail. Ik heb erg veel plezier in de omgang met klanten en het verkopen van fantastische producten. Ik ben de familie Van Herpt dankbaar om het vertrouwen dat ze in me stellen. Hier voel ik me als een vis in het water!”

November feestmaand

Als nieuwe eigenaar wil Jeroen Faazen op korte termijn zoveel mogelijk klanten ontmoeten. Daarom is het de hele maand november feest in en om de winkel aan de Grotestraat. Iedereen die wil, is welkom om te proeven van de vele versproducten en delicatessen van Van Herpt en elke week zijn er nieuwe aanbiedingen. Uiteraard zal Jeroen Faazen de winkel mettertijd zijn eigen signatuur gaan geven, zonder ingrijpende veranderingen. “Lekker, gezond, een breed en diep assortiment en bovenal een persoonlijk en deskundig advies blijven altijd vooropstaan”, benadrukt Jeroen. “Daar nemen we echt de tijd voor. Dat is al bijna 70 jaar de kracht van Van Herpt en dat blijft zo.”